Flavour your life!

Tijd voor buiten koken, tijd voor de Big Green Egg

Buiten eten en koken doen we steeds vaker het hele jaar door. 
Dus de winter-bbq mag ook dit jaar weer een feestje worden!  

Bij aankoop van een Big Green Egg ontvangt iedereen gratis een zak houtskool (10kg) een een doosje aanmaakblokjes. Daarnaast krijg je een mooie setprijs voor je Egg en je gekozen accessoires. En krijg je als gratis extraatje óók nog een kookboek en een stoere RVS tang en spatel van ons cadeau!

Je hoeft de hoeft de deur niet uit, want de Big Green Egg kan thuis bezorgd worden op afspraak. Wij zetten hem voor je in elkaar en geven je gelijk handige gebruikers tips & trics. 

Big Green Egg: onbeperkte culinaire mogelijkheden
Er is niets dat de Big Green Egg niet kan. Grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking... Van mooi gegrild, sappig vlees tot zachtgegaarde langoustines. Van knapperig brood tot de meest verfijnde desserts. Door het unieke, dubbelwandige keramiek kunt u de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen. Dat maakt de Big Green Egg tot het geheim achter ontelbare culinaire wondertjes. Hij is niet voor niets favoriet bij vele sterrenchefs en honderdduizenden foodies. Overal in de wereld. Een wereld vól culinaire mogelijkheden. Ontdek hem nu.

Big Green Egg accessoires
Met onze uitgebreide collectie accessoires haalt u nóg meer uit uw Big Green Egg. En het mooie is: u kunt gewoon starten met een aantal 'essentiele' accessoires en daarna langzaam maar zeker uitbreiden. Alle Big Green Egg accessoires zijn niet alleen fijn om te hebben, maar ook erg leuk om aan een andere 'Big Green-Egger' cadeau te geven!

De redenen om jouw Big Green Egg bij Jens Valk Buitengewoon koken te kopen: 
Wij zijn officieel delaer en daarom heb je levenslang garantie op je Big Green Egg
Korting op de aanschaf van een Big Green Egg én een gratis BBQ pakket! 
Gratis levering en bezorging op locatie in regio Westland en omstreken (op afspraak, buiten winkelijd)
- Altijd accessoires, kolen en aanmaakblokjes op voorraad 

Historie
De Big Green Egg vindt zijn oorsprong in Oost-Azië. Zo’n 3000 jaar geleden werd in China een bepaald soort kleioven ontwikkeld. De Japanners namen het principe van de oven over en noemden deze ‘kamado’ (oven, vuurplaats). Vele eeuwen later, net na de Tweede Wereldoorlog om precies te zijn, werd de ‘kamado’ door de Amerikanen in Japan ontdekt en mee naar huis genomen. In een tijd dat heel Amerika zijn hamburgers op de barbecue bereidde. In 1974 werd de eerste Big Green Egg geïntroduceerd. Niet vervaardigd van breekbare klei, maar van ruimtevaart keramiek. Dit door de NASA ontwikkelde materiaal is uiterst duurzaam en weerstaat extreme temperaturen. Al snel ontdekten de echte liefhebbers dit unieke apparaat. De internationale opmars van de Big Green Egg was niet meer te stuiten.

We Are The Big Green Egg