Thuis genieten van heerlijke romige espresso of cappuccino

Jura volautomatische koffiemachines: Zwitserse perfectie!

Jura brengt volautomatische koffiemachines op de markt van wereldklasse. De apparaten zien er net zo mooi uit als de geweldige koffiespecialiteiten die er zeer eenvoudig mee te bereiden zijn. De echte koffieliefhebber denkt immers niet alleen meer aan een espresso of een café crème, maar ook aan de populaire specialiteiten zoals caffé latte, cappuccino of latte macchiato. En met onze topmodellen is slechts één druk op de knop voldoende om ultiem van de koffie naar uw keuze te kunnen genieten…. De lekkerste koffievariëteiten bereidt u gewoon thuis. 


Een koffiemachine kopen kan overal en verkopen kan iedereen, althans zo lijkt het....
Zorgt u ervoor dat de 25 maanden fabrieksgarantiegarantie op de machine ook echt gewaarborgd is door de machine te kopen bij een geautoriseerde dealer zoals onze winkel. Tevens hebben wij een ruime voorraad onderhoudsproducten voor uw Jura machine, ook kleine onderdelen. Zo kunt u voor kleine problemen veelal bij ons in de winkel terecht, voor andere problemen biedt Jura Nederland uitkomst.

Jura Jens Valk

Nivona espressomachines

De volautomatische koffiemachines van Nivona zijn robuust, sterk en gemakkelijk in gebruik. De machines hebben vele mogelijkheden en bereiden voor u een heerlijk kopje koffie met perfecte crèmalaag. Wij hebben 3 verschillende modellen in de winkel gereed staan om te demonstreren en kunnen binnen 1 werkdag een machine in huis hebben.

Garantie en onderhoud wordt uitgevoerd door de firma Lensen. Als u bij ons een volautomatische koffiemachine aanschaft (Jura of Nivona) dan kunt u deze naar ons brengen en dan brengen wij de machine voor u weg en kunt u een leenmachine meekrijgen terwijl uw apparaat voor onderhoud weg is. 


Kwalitief goede koffiebonen halen het beste uit uw volautomaat!

Een machine van hoogstaande kwaliteit kan met perfect geselecteerde koffiebonen de beste koffie bereiden. In het koffieassortiment in onze winkel zijn verschillende intensiteiten te proberen van het merk ConAmore en het Nederlandse merk met (h)eerlijke koffie: Boot Koffie, The Golden Coffee Box.

NU OOK IN HET ASSORTIMENT: koffiebonen van Single Estate Coffee, gebrand in ons eigen Westland, in Maasdijk! 

 

ILLY FRANCIS FRANCIS! X7.1 € 199,-

(CAPSULES VOOR ILLY VERKRIJGBAAR BIJ ONS IN DE WINKEL)

De Francis Francis! X7.1 is er in de volgende kleuren: rood / zwart / wit

Metodo iperespresso is een revolutionaire manier om espresso te bereiden dankzij de vernieuwende extractie in twee fasen waar

bij een bijzonder zachte doch volle en aromatische espresso wordt bereid met een consistente cremelaag.

Het geh
eim schuilt volledig in de capsule met zijn speciale klepje onderaan: een geperforeerd elastisch tussenschot waardoor de koffie rechtstreeks en op een volkomen hygiënische manier in het kopje wordt gegoten, zonder contact met de machine. 

 

De capsule – waarop vijf internationale patenten rusten – is een echte, complete extractiegroep, waarbij het klassieke proces van ‘infusie’ vervangen wordt door twee verschillende fasen:


-  de hyperinfusie: uniforme en optimale omstandigheden en grotere druk in de capsule brengen het aroma en body van de koffie optimaal naar boven.

-  de emulsie: de koffie loopt door de opening van het klepje waardoor het zich vermengt met de lucht en zo een rond, fluwelig en duurzaam crèmelaagje doet ontstaan.