De juiste pan voor ieder gerecht

Het Belgische merk Demeyere springt in het oog met praktische, artistieke pannen.
Goed koken is vooral een kwestie van het onder de knie krijgen van een aantal basistechnieken en het gebruik van het aangepaste kookgerei. Demeyere is het enige merk ter wereld waarvan de technologie aangepast is aan de soorten producten en hun verschillende kook - of bakfuncties.

 

De pannen van WMF zijn: Innovatief – Internationaal – Dicht bij de klanten. Al generaties lang worden de producten van WMF voor tafel en keuken gewaardeerd, vanwege hun functionele en vormgevende kwaliteiten.


Strak vormgegeven pannen met een robuuste uitstraling, de pannen van Iittala zijn daarin kenmerkend. Iittala gaat uit van de stelregel dat design goed is, als het de toets van de praktijk doorstaat. Elke dag. 

 

Kookgerei van gietijzer wordt sinds vele honderden jaren gebruikt voor het koken van smakelijke maaltijden. Iedere gietijzeren pan van Staub wordt ook vandaag de dag nog apart gegoten in een zandvorm. Gietijzer is geschikt voor alle warmtebronnen, dit aspect maakt de Staub braadpannen nog aantrekkelijker voor gebruik in de moderne keuken.

 

Als u een gietijzeren product van Le Creuset koopt, krijgt u een uniek stuk in handen. Sinds 1925 wordt iedere stap van het productieproces met de hand gecontroleerd om zo een perfecte kwaliteit te garanderen. Deze benadering van de perfectie maakt het Le Creuset ® mogelijk om een levenslange garantie op haar gietijzeren producten te kunnen bieden.